feature-img

Hållbar fasadputs

Fasadputs är något som förser din byggnad med ett utmärkt skydd. Dock utsätts fasader för slitage i det långa loppet, framför allt här i ett land som Sverige där det råder svåra väderförhållanden under vissa tider på året. Just därför kan det vara nödvändigt att förse din fasad med fasadputs. För att få hjälp med det behöver du bara ta kontakt med oss. Vi ser då till att ge dig den service du är ute efter!

Olika lager

Modern fasadputs består i majoriteten av fall av tre olika lager. Dessa kan appliceras med hjälp av en spruta eller med händerna. Först och främst brukar man använda sig av en så kallad grundputs vilket är ett tunt lager med puts som används som ett slags klister för övriga lager. Därefter täcker man grundputsen med så kallad grovputs som brukar vara 5–10 millimeter tjock. Man avslutar sedan arbetet genom att applicera ytputs över grundputsen. Det kan dock även hända att man bara använder sig av två lager, detta i form av grundputs och ytputs som då är tjockare än i de fall där man använder sig av tre lager.

feature-img

Vi är baserade i Uppsala

Vi är ett företag som är baserat i Uppsala. Vi erbjuder dock inte enbart våra tjänster i just Uppsala, utan även i de omkringliggande orterna. Vilken del av Uppsala med omnejd som du än bor eller verkar någonstans är du därför välkommen till att ta kontakt med oss om du är intresserad av våra tjänster. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify